2021-02-15 05:00Pressmeddelande

Origo Group vinner Region Stockholm – igen

Origo Group, ett av Sveriges ledande insikts- och undersökningsföretag, fortsätter ta position inom samhällsområdet. Nu förnyas avtalen med Region Stockholm vilket innebär att Origo Group får fortsatt förtroende att ta hand om merparten av regionens undersökningsbehov.

Origo Group har i dagarna valts som Region Stockholms huvudleverantör avseende regionens samtliga externa undersökningstjänster, ett samarbete som löper på minst två år. I nära anslutning har Origo Group även valts som leverantör av Region Stockholms interna undersökningstjänster - både moderna pulsmätningar och mer traditionella medarbetarundersökningar.

–  Vi är stolta och glada över två nya ramavtal och ett brett förnyat förtroende från Region Stockholm. Med hjälp av insikter ser vi fram emot att fortsätta utveckla bra beslutsunderlag och lösa nya spännande kunskapsutmaningar i regionens breda verksamhet, säger Lena Lovén, kundansvarig på Origo Group.

De nya ramavtalen förnyar och fördjupar samarbetet mellan Origo Group och Region Stockholm och ersätter tidigare ramavtal från 2015 och 2016.


Om Origo Group

Origo Group bildades i augusti 2017 och har sin bakgrund i bolagen CMA Research, Markör Marknad & Kommunikation, Scandinfo Marketing Research, MIND Research och Investigo. Tillsammans är vi ett av Sveriges ledande insikts- och undersökningsföretag med cirka 80 medarbetare i Göteborg, Linköping och Stockholm.


Kontaktpersoner

Lena Lovén
Affärsutvecklare
Lena Lovén