2021-06-16 04:00Pressmeddelande

Origo Group krokar arm med fluxLoop – erbjuder ny tjänst för digitala undersökningar

Nu breddar Origo Group sitt undersökningserbjudande med fluxLoops tekniska lösning som gör det enklare för snabba intervjuer direkt genom pushnotiser i mobilen.

Med hjälp av fluxLoop kommer Origo Group nu kunna erbjuda teknik som integreras i befintliga kundappar som i sin tur gör det möjligt att intervjua kunder på ett helt nytt sätt. Den nya plattformen kommer kunna koppla ihop beteendedata med attityddata vilket exempelvis möjliggör frågor till resenärer på en specifik buss, personer som rör sig i närheten av ett köpcenter eller besökare på en specifik restaurang eller ett nöjesfält.

– Datainsamling via mobiltelefonen ligger helt rätt i tiden och är ett superbra komplement till på plats-intervjuer. Genom fluxLoops moderna plattform kommer vi på ett smidigt sätt att kunna koppla samman attityder och kundbeteende och förstå hela kundresan. Det kan röra sig om att se exakt var under en kollektivtrafikresa som resenären känner någonting eller beter sig på ett visst sätt. Det kan även handla om hur medborgare reser i en kommun eller vad de upplever när de rör sig på stan, säger Lena Lovén, affärsutvecklare, på Origo Group.

– Origo Groups starka position inom bland annat trafikområdet är spännande eftersom det är ett fokusområde för oss. Kombinationen av Origos Groups kompetens och erfarenhet med vår teknik och big data-anlyser har redan visat kundvärde i gemensamma leveranser. Vårt samarbete innebär att vi kan erbjuda våra tjänster på den svenska marknaden snabbare och vi ser fram emot ett bra partnerskap, säger Ulrik Prøitz, CEO, på fluxLoop.


Om Origo Group

Origo Group bildades i augusti 2017 och har sin bakgrund i bolagen CMA Research, Markör Marknad & Kommunikation, Scandinfo Marketing Research, MIND Research och Investigo. Tillsammans är vi ett av Sveriges ledande insikts- och undersökningsföretag med cirka 80 medarbetare i Göteborg, Linköping och Stockholm.


Kontaktpersoner

Annika Persson Kvarnbergs
Kommunikation
Annika Persson Kvarnbergs
Lena Lovén
Affärsutvecklare
Lena Lovén