2021-08-20 07:34Pressmeddelande

Origo Group förvärvar GreatRate – stärker upp medarbetarerbjudandet

Origo Group förvärvar GreatRate. Förvärvet är ytterligare ett steg mot ambitionen att bli Nordens ledande insikts- och undersökningsföretag och innebär bland annat att Origo Group nu kompletterar sitt erbjudande med en ny, modern plattform för medarbetarengagemang.

Efterfrågan på snabba puls- och temperaturmätningar är större än någonsin. För att möta detta förvärvar nu Origo Group GreatRate och kompletterar sitt medarbetar-, kund- och varumärkeserbjudande med en modern och användarvänlig insiktsplattform för pulsmätningar och medarbetarundersökningar.

– Vi har lång erfarenhet av att stötta näringsliv och offentliga verksamheter med insikter och beslutsunderlag. När vi nu kombinerar det med GreatRates moderna och effektiva plattform blir vi en oslagbar partner för att driva verklig förändring och utveckling hos våra kunder. Med detta tar vi nya kliv mot att bli Nordens ledande insikts- och undersökningsföretag, säger Roland Gustavsson, VD på Origo Group.

– De tydliga synergierna oss emellan gör detta till ett naturligt steg framåt. Vår tekniska lösning i kombination med Origo Groups långa erfarenhet och expertis skapar ett väldigt starkt erbjudande. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa som en del av Origo Group, säger Eric Lager, VD på GreatRate.

I och med förvärvet och den nya plattformen breddar Origo Group sitt medarbetarerbjudande och erbjuder, utöver klassiska medarbetarundersökningar, även korta puls- och temperaturmätningar samt effektiva self service-tjänster. GreatRate erbjuder även feedbackterminaler för att mäta och följa upp kundnöjdhet.


Om Origo Group

Origo Group bildades i augusti 2017 och har sin bakgrund i bolagen CMA Research, Markör Marknad & Kommunikation, Scandinfo Marketing Research, MIND Research, Investigo och GreatRate. Tillsammans är vi ett av Sveriges ledande insikts- och undersökningsföretag med cirka 80 medarbetare i Göteborg, Linköping och Stockholm.


Kontaktpersoner

Roland Gustavsson
VD
Roland Gustavsson