2024-06-03 04:15Pressmeddelande

Origo Group fortsätter växa inom trafikområdet – Förnyat förtroende att genomföra Swedavias flygplatsundersökningar

Flygplats

Origo Group fortsätter att växa inom trafikområdet och får nu förnyat förtroende att genomföra Swedavias kvantitativa flygplatsundersökningar. Avtalet sträcker sig 4 år framåt med möjlighet till ytterligare två års förlängning och omfattar bland annat resevaneundersökningar, kundundersökningar och den internationella flygplatsundersökningen Airport Service Quality (ASQ).
 Vi har samarbetat med Swedavia i över 15 år och är väldigt glada över att få deras fortsatta förtroende att leverera beslutsunderlag i en så föränderlig och kvalitetsmedveten bransch som flygbranschen är, säger Peter Linsér, kundansvarig för Swedavia på Origo Group.

Det förlängda avtalet innebär bland annat att Origo Group fortsätter vara leverantör av ett av Sveriges mest komplexa och omfattande undersökningsuppdrag, Swedavias Resvaneundersökning med ca 150 000 intervjuer per år.

 Avtalet med Swedavia är ett av flera viktiga samarbeten i vår målsättning att bli ett av Nordens ledande insikts- och undersökningsföretag, säger Roland Gustavsson, VD på Origo Group.


Om Origo Group

Origo Group är störst i Sverige på trafikrelaterade undersökningar med kunder som SL, Trafikverket, SJ och Västtrafik. Vi är ett av landets ledande insikts- och undersökningsföretag och våra 90 medarbetare sitter på våra kontor i Stockholm, Linköping och Göteborg. Origo


Kontaktpersoner

Annika Persson Kvarnbergs
Kommunikation
Annika Persson Kvarnbergs
Peter Linsér
Peter Linsér