2021-03-14 20:13Pressmeddelande

Maria Celén-Törnqvist ny försäljningschef på Origo Group

Maria Celén-Törnqvist har utsetts till försäljningschef inom den privata sektorn på Origo Group. Hon har de senaste åren haft ledande befattningar inom både industri, researchbolag och tech startups, exempelvis som Global researchchef på Husqvarna Group, Nordenchef på Ipsos Connect och CSO på Skillbreak.

Origo Group, ett av Sveriges ledande insikts- och undersökningsföretag, stärker nu sin position genom att rekrytera Maria Celén-Törnqvist som försäljningschef. Hon kommer fokusera på den privata sektorn och se till att skapa tillväxt på den nordiska marknaden.

Jag är mycket glad över att ha givits möjligheten att bli en del av Origo Group, detta starka kort på marknaden. Företaget har state of the art-lösningar i kombination med gedigen kompetens samt starka kundrelationer vilket gör förutsättningarna för framgångsrik tillväxt mycket goda. Jag ser fram emot att, tillsammans med mina kollegor, bidra till att datadrivna och smarta beslut tas i ännu högre utsträckning än tidigare, säger Maria Celén-Törnqvist.

Maria är precis den förstärkning vi behöver i vår ambition att stärka oss både inom den privata sektorn och för att attrahera kunder i övriga Norden. Hon har lång erfarenhet inom branschen, både från kund och leverantörssidan, och vet hur vi ska arbeta för att nå tillväxt, säger Roland Gustavsson, VD på Origo Group.


Om Origo Group

Origo Group bildades i augusti 2017 och har sin bakgrund i bolagen CMA Research, Markör Marknad & Kommunikation, Scandinfo Marketing Research, MIND Research och Investigo. Tillsammans är vi ett av Sveriges ledande insikts- och undersökningsföretag med cirka 80 medarbetare i Göteborg, Linköping och Stockholm.


Kontaktpersoner

Annika Persson Kvarnbergs
Kommunikation
Annika Persson Kvarnbergs