2016-04-22 15:31Nyheter

Systemkonsult till CMA – Nyexad från I, D, MT, system-/kognitionsvetenskap

På CMA Research händer det mycket och nya spännande uppdrag inkommer i en hög takt. Är du I:are, D:are, MT:are eller läser du kanske system-/kognitionsvetenskap? Vi letar efter dig med en färsk examen som har systemförståelse, drivs av eget ansvar och trivs i en samverkande roll där du möter både projektledare, analytiker och kunder.

På CMA finns chansen att påverka din roll och utveckla dig själv! Genom ett socialt och varmt klimat, med högt i tak och ett intresse för varandra finns alla förutsättningar för att trivas.

Sök rollen som systemkonsult idag!

OM FÖRETAGET
CMA Research AB är ett konsultföretag med rötter i Linköpings universitet. CMA är inriktade på kundundersökningar, medarbetarundersökningar och marknadsundersökningar. CMA har god kompetens och kapacitet att genomföra många parallella uppdrag med skiftande behov. Både projektledare och analytiker har akademisk examen och olika specialistområden.

CMA bildades hösten 1995 och har ca 35 anställda. CMA ägs av medarbetare verksamma inom bolaget och är ett av få större, oberoende undersökningsföretag. Med oberoende menas såväl ägarmässigt som när det gäller att rekommendera lämplig metod och angreppssätt för en undersökning. Omsättningen 2015 uppgick till drygt 42 mkr med god lönsamhet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som systemkonsult kommer du att arbeta med ett antal olika system. Systemen är kopplade till en variation av undersökningstyper som medarbetar-, kund- samt marknadsundersökningar. Du kommer att jobba i nära samarbete med projektledare och analytiker och vara deras stödfunktion vad gäller just systemen i sig. Mer specifikt jobbar du med databearbetning, med hur datan från olika undersökningar rapporteras in i systemen för att sedan presenteras till kund. Det ligger i din roll att jobba med hur materialet från undersökningarna presenteras på både ett pedagogiskt och visuellt tilltalande sätt.

Det finns en bredd av arbetsuppgifter att jobba med som systemkonsult, och du har absolut inflytande över hur just din roll kommer att utvecklas. Kanske vill du jobba kundnära, då finns även den möjligheten. Vill du istället fokusera mer internt finns det massor att arbeta med även utifrån det perspektivet.

Du kommer att jobba mycket med Office rent generellt och med Excel specifikt. Enklare Officeprogrammering samt webbprogrammering kan bli aktuellt.

Som ny medarbetare på CMA kommer du att få stöttning av din mentor på ett sätt som gör att du kommer in i rollen på ett naturligt sätt. Du har någon att ställa frågor till, att bolla idéer med som helt enkelt gör det naturligt för dig att ta din plats på CMA.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är nyexad från exempelvis I, D, MT, systemvetenskap, kognitionsvetenskap eller liknande.

För att trivas och utmanas i rollen behöver du ha en grundläggande systemförståelse. Erfarenhet av att ha genomfört, eller på annat sätt arbetat med, undersökningar är ett krav. Du behöver ha god vana av att jobba med Office, där vi trycker extra mycket på din kunskap i Excel.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Har du en känsla för det visuella med ett öga för hur material kan presenteras snyggt och pedagogiskt ser vi det som ett plus. Erfarenhet av VBA samt av webbprogrammering, Html, CSS, PHP och Javascript är meriterande.

Du kommer att trivas i gänget på CMA om du är kommunikativ och flexibel. Du trivs med människor omkring dig, är initiativrik med förmågan att se vad som behöver göras. Med din kreativitet tar du dig an uppgifter och ges möjligheten att skapa den väg som du bedömer som mest lämplig för att lösa dina uppgifter.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE

I denna rekrytering samarbetar CMA med Skill.

Ansök idag!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Elise Karlborg, 013-473 20 64 alt elise.karlborg@skill.se

Tillsvidareanställning på CMA, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.


Om Origo Group

Origo Group är verksamma inom offentlig och privat sektor med både kvantitativ och kvalitativ analyskompetens. Vi har egen fältavdelning och systemutvecklingsavdelning som driver utvecklingen av innovativa teknikbaserade lösningar. Vi levererar beslutsunderlag inom samtliga områden med exempel som varumärke/marknadsinsikter, kund-/brukarnöjdhet, medarbetarnöjdhet, samhälle och produkt-/tjänsteutveckling.


Kontaktpersoner

Annika Persson Kvarnbergs
Kommunikation
Annika Persson Kvarnbergs
Helen Borgardt
Bank & Försäkring
Helen Borgardt
Lena Lovén
Affärsutvecklare
Lena Lovén
Denis Zgela
Prejektledare
Denis Zgela
Roger Söderkvist
Säljchef
Roger Söderkvist
Peter Annerbäck
Kommunikation
Peter Annerbäck
Johanna Svanberg
Projektledare
Johanna Svanberg
Lisa Hägg
Fältchef
Lisa Hägg
Per Rylander
Projektledare
Per Rylander
Maria Lindmark
Projektledare
Maria Lindmark
Anna Bergman
Kommunikation
Anna Bergman
Alf Lindqvist
Projektledare
Alf Lindqvist
Fredrik Knutsson
Projektledare
Fredrik Knutsson
Anders Johansson
Ansvarig trafik
Anders Johansson
Barbro Eriksson
Kommunikation
Barbro Eriksson
Henrik Brandes
Projektledare
Henrik Brandes